Personal Trainer Sneek

Een Personal Trainer helpt u overal
Wilt u ook graag een trap op kunnen rennen zonder buiten adem boven te komen. Of lekker met de kinderen kunnen spelen of voetballen maar het niet vol kunnen houden omdat je hijgend op moet geven. Wilt u ook graag wat extra energie voor echt belangrijke zaken, zoals kunnen rennen met de kinderen, kunnen fietsen met je vrienden of familie. Meestal is het 2 keer per jaar dat je tegen jezelf zegt en nu ga ik ervoor. Je geeft je op bij de sportschool of gaat hardlopen, maar iedere keer laat je doorzettingsvermogen je in de steek omdat je de gewenste resultaten niet ziet. Geen tijd meer hebt, of deze week even te moe bent.

Tegenwoordig hoeft u dit niet alleen te doen, ik ben er voor U. Bel en maak snel een afspraak mij, een gediplomeerd Personal Trainer. Een Personal Trainer is niet alleen voor beginnende sporters maar ook voor mensen die al jaren sporten en geen vooruitgang meer maken of andere vormen van training willen proberen. Of voor mensen die al een tijd lang met een blessure lopen, en er met de fysiotherapeut niet meer uitkomen. Zelf mensen met een hernia kunnen getraind worden en herstellen.

personal trainer Esther Westrik

Iedereen weet wel dat u alleen door middel van doorzettingsvermogen en tomeloze inzet trainingsresultaten zult behalen. Echter blijken juist dat deze twee  voorwaarden voor veel mensen moeilijk na te streven te zijn. Ik help u hierbij en weet u te motiveren, ook op momenten dat u het even niet meer ziet zitten. Kortom, trainen met een Personal Trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meeste effectieve begeleidingsvorm te zijn die u kunt wensen. Ik stel een optimaal trainingsprogramma voor u op, ik adviseer u op het gebied van voeding en ontspanning en helpt u met het stellen van reële doelen.

 

Attributen personal trainer

Plan van aanpak
U kunt me per uur inhuren, maar ook voor bepaalde periodes(bijvoorbeeld voor 3 maanden), afhankelijk van uw doelstelling. U hebt bij mij de vrijheid om uw eigen inbreng te geven, dus als u graag fietst of buiten loopt is dat voor mij geen enkel probleem. Geef het aan en ik zal het meenemen in uw schema.

Waar
Het sporten met een Personal Trainer kan overal. Bijvoorbeeld; thuis op een paar vierkante meter maar ook met uw eigen fitnessapparatuur. Op uw werkplek omdat u een ondernemer bent met een volle agenda. In de sportschool of heerlijk buiten in het bos of park bij u in de buurt of ergens anders.

Evaluatie vervolg
Na uw start wordt er regelmatig geëvalueerd; daarbij wordt bekeken of uw persoonlijk resultaat bereikt aan het einde van uw doelstelling. Aan de hand van deze uitslag wordt bekeken in welke mate verdere begeleiding gewenst is. U kunt daarbij zelf aangeven hoe U vanaf dat moment begeleid wil worden.

Doel
U kunt als sporter verschillende doelen hebben, wij helpen u graag deze te behalen.

Persoonlijke doelen kunnen zijn:Personal trainer Esther Westrik
● Afslanken
● Uithoudingsvermogen/conditie verbeteren
● Meer spiermassa
● Welzijn (goed in je vel voelen)
● Stoppen met roken zonder gewichtstoename
● Voorkomen van blessures of het opheffen daarvan

Neveneffecten van het verkrijgen van een betere conditie:
● U krijgt meer energie
● U kunt (weer) allerlei activiteiten ontplooien zonder zich meteen uitgeput te voelen.

 • Tarieven

  Gewichts- voedingsadvies
  Intake (1 uur)€ 72,50
  Consult (20 min)€ 24,50
  Personal Training
  1 op 1 (1 uur)€ 52,50
  1 op 2 (1 uur)€ 32,50
  Sportief wandelen
  10 lessen x 1 uur (prijs per uur)€ 30,-
  Nordic Walking
  6 lessen x een uur (prijs per uur)€ 52,50
  10 lessen x een uur (prijs per uur)€ 50,-
  Aerobic
  10 lessen x een uur (prijs per uur)€ 50,-
  Lifestyle Coach
  Centering MS€ 14,95
  Lifestyle Coach (prijs per 1/2 uur)€ 32,50
  Stress Counseling
  Stress Counseling€ 75,-

  Ik wil mij opgeven!

Ik heb het contact met Esther altijd als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij geadviseerd in het gebruiken van juiste voeding voor mijn volleybaltrainingen en wedstrijden.
Rienk Doevendans