Wedding fit

Snel in vorm voor je bruiloft

Wedding fit omgeving Sneek

Op de mooiste dag van je leven wil je er toch op je best uitzien?
Als meisje droomde je er al van. Trouwen op je allermooist. Romantisch in het wit, met een fantastische jurk. Op de mooiste dag van je leven wil je echter niet een paar kilo te zwaar zijn. Sterker nog, je wilt er beter uitzien dan ooit!

Wat is WEDDING FIT?
Veel vrouwen hebben moeite met afvallen en in shape komen. Vooral tijdens de stressvolle weken voor je bruiloft! Ik heb hier een oplossing voor. Speciaal voor aanstaande bruiden biedt ik een compleet trainings- en voedingsconcept, zodat je op de mooiste dag van je leven er ook écht op je mooist uitziet!

Wedding fit SneekWEDDING FIT is een trainingsconcept uit Amerika vertaald naar Nederlandse begrippen. In Amerika heeft het concept al duizenden mensen aan een strakker figuur geholpen. In 6 weken superstrak en een maatjes kleiner? “Geen probleem met WEDDING FIT!” Om maar met de deur in huis te vallen: het concept van WEDDING FIT werkt vrij simpel, maar is best heftig. Naar aanleiding van het vrijblijvende intake/consult, wordt door mij een strijdplan opgesteld. Uiteraard is alles in overleg en conform jouw wensen.
Tijdsplanning en huidige fysieke staat zijn essentieel om op ‘de dag van de waarheid’ er op je best uit te zien. Je kunt tot 6 weken voor je trouwdag bij ons terecht. Als je meer tijd hebt is dit niet alleen beter, maar het wordt ook iets makkelijker.

Ik ga 100% voor jouw resultaat!

Tijdsplanning om op ‘de dag van de waarheid’ er op je best uit te zien. Je kunt tot 6 weken voor je trouwdag bij mij terecht. Als je meer tijd hebt is dit niet alleen beter, maar het wordt ook iets makkelijker.

Ik wil mij opgeven!

 • Tarieven

  Gewichts- voedingsadvies
  Intake (1 uur)€ 72,50
  Consult (20 min)€ 24,50
  Personal Training
  1 op 1 (1 uur)€ 52,50
  1 op 2 (1 uur)€ 32,50
  Sportief wandelen
  10 lessen x 1 uur (prijs per uur)€ 30,-
  Nordic Walking
  6 lessen x een uur (prijs per uur)€ 52,50
  10 lessen x een uur (prijs per uur)€ 50,-
  Aerobic
  10 lessen x een uur (prijs per uur)€ 50,-
  Lifestyle Coach
  Centering MS€ 14,95
  Lifestyle Coach (prijs per 1/2 uur)€ 32,50
  Stress Counseling
  Stress Counseling€ 75,-

  Ik wil mij opgeven!

Ik heb het contact met Esther altijd als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij geadviseerd in het gebruiken van juiste voeding voor mijn volleybaltrainingen en wedstrijden.
Rienk Doevendans