Personal Training

Personal trainer

Personal Trainer omgeving Sneek

Een trap oprennen en hijgend boven komen of even met de kinderen spelen en hijgend op moeten geven? Wilt u extra energie krijgen die u kunt aanwenden voor zaken die echt belangrijk zijn, zoals vrienden, familie en kinderen(kleinkinderen).
Tegenwoordig hoeft u dit niet alleen te doen, ik ben er voor U. Bel en maak snel een afspraak met een gediplomeerde Personal Trainer.
Een Personal Trainer is niet alleen voor beginnende sporters maar ook voor mensen die al jaren sporten en geen vooruitgang meer maken of andere vormen van training willen proberen. Of voor mensen die al een tijd lang met een blessure lopen, en er met de fysiotherapeut niet meer uitkomen.

Personal trainer Ester Westrik

Iedereen weet wel dat u alleen door middel van doorzettingsvermogen en tomeloze inzet trainingsresultaten zult behalen. Echter blijken juist dat deze twee voorwaarden voor veel mensen moeilijk na te streven zijn. Een Personal Trainer helpt u hierbij en weet u te motiveren, ook op momenten dat u het even niet meer ziet zitten. Kortom, trainen met een Personal Trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meeste effectieve begeleidingsvorm te zijn die u kunt wensen. Een goede Personal Coach stelt een optimaal trainingsprogramma voor u op, hij adviseert u op het gebied van voeding en ontspanning en helpt u met het stellen van reële doelen.

Plan van aanpakAttributen personal trainer
Een Personal Trainer kunt u per uur inhuren maar ook voor bepaalde periodes(bijvoorbeeld voor 3 maanden), afhankelijk van uw doelstelling. U hebt bij ons de vrijheid om uw eigen inbreng te geven, dus als u graag fietst of buiten loopt is dat voor ons geen enkel probleem. Geef het aan en we zullen het meenemen in uw schema.

Waar
Het sporten met een Personal Trainer kan overal. Bijvoorbeeld; thuis op een paar vierkante meter maar ook met uw eigen fitnessapparatuur. Of op uw werkplek omdat u een ondernemer bent met een volle agenda. Of In de sportschool of heerlijk buiten in het bos bij u in de buurt of ergens anders.

Evaluatie vervolg
Na uw start wordt er regelmatig geëvalueerd. Aan het eind van het traject volgt een definitieve evaluatie; daarbij wordt bekeken of uw persoonlijk resultaat bereikt is. Aan de hand van deze uitslag wordt bekeken in welke mate verdere begeleiding gewenst is. U kunt daarbij zelf aangeven hoe U vanaf dat moment begeleid wil worden.

Doel
U kunt als sporter verschillende doelen hebben, wij helpen u graag deze te behalen.

Persoonlijke doelen kunnen zijn:Personal trainer Esther Westrik
● Afslanken
● Uithoudingsvermogen/conditie verbeteren
● Meer spiermassa
● Welzijn( goed in je vel voelen)
● Stoppen met roken zonder gewichtstoename
● Voorkomen van blessures of het opheffen daarvan

Sportspecifieke doelen:
● Flexibiliteit en coördinatie
● Loopsnelheid verbeteren
● Ontwikkelen van Explosiviteit
● Reactie snelheid verbeteren

Neveneffecten van het verkrijgen van een betere conditie:
● U krijgt meer energie
● U kunt (weer) allerlei activiteiten ontplooien zonder zich meteen uitgeput te voelen.

Ik wil mij opgeven!

 • Tarieven

  Gewichts- voedingsadvies
  Intake (1 uur)€ 72,50
  Consult (20 min)€ 24,50
  Personal Training
  1 op 1 (1 uur)€ 52,50
  1 op 2 (1 uur)€ 32,50
  Sportief wandelen
  10 lessen x 1 uur (prijs per uur)€ 30,-
  Nordic Walking
  6 lessen x een uur (prijs per uur)€ 52,50
  10 lessen x een uur (prijs per uur)€ 50,-
  Aerobic
  10 lessen x een uur (prijs per uur)€ 50,-
  Lifestyle Coach
  Centering MS€ 14,95
  Lifestyle Coach (prijs per 1/2 uur)€ 32,50
  Stress Counseling
  Stress Counseling€ 75,-

  Ik wil mij opgeven!

Ik heb het contact met Esther altijd als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij geadviseerd in het gebruiken van juiste voeding voor mijn volleybaltrainingen en wedstrijden.
Rienk Doevendans